Karakovan Balı 1200 gr
Bizim Karakovan balımız neden özel, neden tercih edilmeli ;
Üreticiyiz, arılarımız var, üretimi ahşap kovanlarımızın içerisinde yapıyoruz ilkbaharda kovanların içerisinde çerçevelerin, içine kasnak koyuyoruz, arılar kendi mumlarını peteklerini kendileri yapıyorlar, mum yapma petek örme işlemi meşakkatli olduğu için, bu iş baya zaman alıyor.
Arılar karakovan peteklerini kendileri ördükleri için sezona geç başlıyorlar, karakovan balında tek bir defa hasat yapılıyor peteği ile birlikte satılıyor, karakovan balını ağzınıza aldığınızda eriyor, damaklarınızda çiçeklerin, kekiklerin tadını hissediyorsunuz, Karakovan balımızda Prolin değeri çok yüksek, az çıktığı için kıymetli ve değerli bir bal, bizim karakovan balımıza baktığınızda, içerisinde kırmızı ve farklı rekler var, kekik ve değişik çiçek ballarından dolayı, diğer karakovan balları sade tek renk beyaz, gerçek bal ile şekerli bal arasındaki görsel tek fark bu olsa gerek.
Karakovan ballarımızı dokuzuncu ayda hasat ediyoruz, kovanlarda çalışırken hijyene çok önem veriyoruz, ürettiğimiz ballarımızı taşıma koşullarına özen göstererek ISO 22000-2005 kalite belgesine sahip dolum tesisimize getiriyoruz, özenle paketlemesini yapıyoruz özel kutularına koyuyoruz, yanına tahta kaşık koyarak talep eden müşterilerimize kargo ile gönderiyoruz.
Üretim ve çiftliğimizden video ve görüntüleri ve yaptığımız kaliteli üretimin detaylarını merak ederseniz sayfamızın altından instagram ve youtube iconlarına tıklayarak sosyal medya hesaplarımızdan bizleri inceleyebilirsiniz. Sağlıcakla kalmanız için çalışmalarımıza çizgimizi bozmadan devam edeceğiz.
Arılarımızın Sevgi ile ürettiği, özenle hazırladığımız Karakovan balımızı tüketenlere Afiyet, şifa olsun.
Karakovan Balının Faydaları Nelerdir?
Bağışıklık sistemini destekler. İştah açar. Metabolizmayı hızlandırır. İnsanı zinde tutar. Enerji kaynağıdır. Besleyici, doyurucu ve koruyucudur.
Karakovan Balı Nasıl Tüketilir?
Direkt aç veya tok karnına tüketilebilir. Fakat aç karnına tüketmek önerilir. Sıcak suya karıştırılıp içilebilir. Soğuk şelbet olarakda içilebilir. Tüketilirken aşırıya kaçılmamalıdır.